У Путіна розповіли, яким буде наступний крок після визнання паспортів "ЛДНР"

Визнання «документів», які були видані на території окупованого Донбасу – це не останній крок з боку Кремля.

В'ячеслав Ніконов. Фото: Замполит.

Російська Федерація ще до того, як буде визнано самопроголошені «ДНР» та «ЛНР» надасть терористам на Донбасі військово-технічну допомогу. Про це заявив в ефірі телеканалу «Россия 1» депутат Державної думи Росії Ніконов В’ячеслав, передають Патріоти України.

За його словами, визнання «документів», які були видані на території окупованого Донбасу – це не останній крок з боку Кремля. «Російська Федерація може без зайвої конспірації надати військову допомогу. І вона зробить це у тих масштабах, які будуть необхідні для збереження суверенітету молодих республік. Я зараз говорю і про ті системи захисту, яких у ополченців немає, оскільки там російських військовослужбовців ніколи не було. А ще українські ЗМІ можуть накаркати, і там дійсно з’являться російські добровольчі загони, при чому у таких кількостях, що нікому і не снилося. Це будуть більш серйозніші добровольці, ніж ті, які там є на сьогоднішній день», - сказав депутат.

Як повідомлялося раніше, Російська Федерація не відкидає можливості надання зброї терористам ОРДЛО ще до того, як українська сторона прийме закони про особливий статус цих територій. Як відомо, на окупованих територіях Донецької та Луганської областей на сьогоднішній день знаходиться більш ніж 5 тисяч російських кадрових військовослужбовців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...