"У Путина и Трампа таки будет "медовый месяц", - експерт

Кілька висловлювань новообраного президента США змушують дійти висновку, що деякий час між Путіним та Трампом будуть непогані відносини, але навряд чи це триватиме довго.

"Кохання" таки буде, але недовге? Ілюстрація: Газета.Ru.

Судячи з усього, у президента Росії Володимира Путіна і майбутнього глави Білого дому Дональда Трампа таки буде "медовий місяць" після інавгурації республіканця в січні. Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловив експерт-міжнародник Максим Ялі, передають Патріоти України.

"Посмотрим на последние заявления Трампа. Например, показательна его реакция на действия Путина относительно введения Штатами новых санкций из-за вмешательства в выборы", – зазначив Ялі.

Зокрема Трамп написав, що не висилати американських дипломатів з Росії - відмінне рішення, а Путін - розумна людина. "Все это говорит о том, что "медовому месяцу" между Трампом и Путиным все-таки быть. Вопрос лишь в том, насколько долгим он будет", – резюмував міжнародник.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...