У РФ розгорівся скандал через новорічну програму центрального телеканалу без "Іронії долі"

​Культовий для росіян фільм не покажуть на "Першому каналі".

Кадр з фільму "Іронія долі". Фото:Ivona - bigmir)net

У Росії "Перший канал" вперше за десять років не покаже напередодні Нового року, ввечері, 31 грудня, популярну радянську новорічну комедію Ельдара Рязанова "Іронія долі, або З легкою парою". Про це повідомляють російські ЗМІ, зазначають Патріоти України.

Одіозний політик, депутат Держдуми РФ і лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський порадів такому випадку і заявив, що "Іронія долі" виховує культ пияцтва. "Нарешті-то на Першому каналі не буде фільму "Іронія долі". Це фільм, який пропагує пияцтво! Ніхто ніколи в баню не ходить під Новий рік - вони всі закриті, ніхто так не п'є пиво з горілкою - це все придумав кінодраматург", - заявив Жириновський.

Спочатку увагу на відсутність фільму в ефірній сітці звернула телеоглядач Аріна Бородіна. Вона зазначила, що згідно з анонсів телеканалів "Іронію долі" 31 грудня покаже в денний час телеканал "Росія-1". "Згідно з архіву телепрограм на сайті" Першого ", канал показував фільм кожного 31 грудня з 2007 року.

До цього фільм з'являвся в новорічну ніч в ефірах різних каналів - наприклад, в 1997 році в Москві його транслювали НТВ, ТВ-Центр і ТВ-6 ", - зазначили у виданні" Сноб ". Прес-секретар "Першого каналу" Лариса Кримова припустила, що відмова від "Іронії" пов'язана із закінченням прав на показ.

"Це найвірогідніша причина, але більш точної інформації я зараз дати не можу", - зазначила вона в інтерв'ю "Сноб". Тим часом в мережі вже обговорюють інцидент.

Російський журналіст Олена Риковцева звернула увагу на заяву одіозного Жириновського. "Жирик каже, що він дуже задоволений, що "Іронію долі" викинули з "Першого каналу". Він каже, що якщо "Іронія" спливе на інших каналах - вони її і звідти вичистять. Чи заборонять. Бо "Іронія долі"- це пропаганда пияцтва.

Країна спивається, бо дивиться "Іронію". Ви думаєте, Жирик впав в маразм. Ні. Жирик завжди в тренді", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

"Ми зараз почуємо як ніколи багато депутатських і кандидатських ідей, одна від іншої дебільніша. А все навіщо? Щоб кандидат N1 на цьому тлі здавався росіянам світочем розуму і розсудливості. Щоб ось не просто голосували, а серцем. Спаси і захисти нас від ідіота Жирика і дурнів-депутатів. Все для Путіна, все для перемоги. UPD. Пропоную заборонити "Кавказьку полонянку". Під слоганом "Досить поїти, Кавказ!" - зазначила Риковцева.

Заступник гендиректора студії "Мосфільм" Світлана Пильова підтвердила, що у них закінчився ліцензійний договір з Першим каналом, повідомляє "Говорить Москва". "Цей фільм щорічно, незмінно просять всі телеканали. Всі без винятку були б раді його показати. Але ми все-таки віддаємо перевагу цьому фільму на центральних каналах ... Пріоритетів особливих у нас немає.

Тут не стільки комерційні речі грають роль. В нашому розумінні, це повинен бути один з центральних каналів. Наступного року це може бути, наприклад, знову Перший канал або ще якийсь", - заявила вона. Ситуацію, що склалася схвалив актор Андрій Мягков, який зіграв Євгена Лукашина.

"Те, що "Іронію долі" не будуть показувати, я тільки вітаю. Тому що треба мати почуття міри. Це фільм, який дійсно, можливо, і непоганий. Але його перетворили на посміховисько. Моя думка: не треба так часто нав'язувати глядачеві видовище", - сказав актор в інтерв'ю телеканалу" 360 ".

Актриса Барбара Брильська, яка виконала роль Наді, розповіла, що в Польщі "Іронія долі" з Новим роком не пов'язана. "У нас теж не завжди показують", - зазначила вона. Артистка Валентина Тализіна, яка виконала у фільмі роль Валі, також прокоментувала інцидент. "Ну, не покажуть - значить, не покажуть. Треба було колись зробити кінець", - сказала актриса.




Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...