У Ріо-де-Жанейро завалилася побудована до Олімпіади велодоріжка (фото, відео)

Трьох постраждалих рятувальники витягли з-під завалів і відправили до лікарні.

Скрін відео

У бразильському місті Ріо-де-Жанейро 21 квітня обрушилася велодоріжка "Тім Майя", побудована до Олімпійських ігор, які пройдуть в Бразилії в серпні 2016 року. В результаті інциденту, за непідтвердженою офіційно інформацією, загинули дві людини, передають Патріоти України з посиланням на місцеву газету "O Globo". Відеоролик з інцидентом викладений на Youtube.

Довжина ділянки, що завалилася становить близько 50 метрів.

Обвал стався після того, як на конструкцію, яка підтримує велодоріжку, обрушилася велика хвиля. За словами очевидців, кілька людей впали вниз, на прибережні скелі, і їх змило в море. Трьох постраждалих рятувальники витягли з-під завалів і відправили до лікарні.

Велодоріжка довжиною близько чотирьох кілометрів була офіційно відкрита в середині січня. Вона прокладена вздовж узбережжя і скель на висоті близько 10 м, і багато городян вважають її найкрасивішою в світі. На місці обвалу зараз працюють рятувальники.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...