У Росії арештували бойовика "ЛНР", який продавав зброю з Донбасу

Найманцю обрали запобіжний захід у вигляді 30 діб арешту, зараз він перебуває в СІЗО.

Ілюстрація:http://www.gazeta-misto.te.ua

Суд в Ростові-на-Дону (РФ) заарештував найманця терористів "ЛНР", активіста націоналістичного руху "Інша Росія" Андрія Солодовникова за підозрою в торгівлі зброєю з Донбасу. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

"Андрій Солодовников, - нацбол з Єйська, доброволець, воював за" Луганську Народну Республіку ". Також активіст протестів фермерів в Єйську і в Краснодарському краї. Затриманий увечері 8 серпня, після мітингу страйкуючих фермерів в місті Краснодарі. Відвезений в Ростов-на- Дону, а звідти в місто Воронеж ... Солодовникова звинувачують за статтею 222, 1 КК РФ. Мова йде про якийсь автомат Калашникова, наскільки нам відомо", - прокоментував подію лідер "Іншої Росії" Едуард Лімонов в своєму ЖЖ.

У свою чергу видання "Медіазона" з посиланням на соратника Солодовникова, Руслана Хубаєва, повідомляє, що найманцю обрали запобіжний захід у вигляді 30 діб арешту, зараз він перебуває в СІЗО.

Солодовников брав участь у бойових діях на сході України на боці бойовиків "ЛНР". За версією слідства, він і ще двоє найманців діставали в "ЛНР" автомати Калашникова, привозили їх до Воронежа і продавали.

Показання на Солодовникова дав якийсь Артем Татаушев, які теж брав участь у збройному конфлікті на стороні "ЛНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...