У Росії епілептик по-звірячому розчленував двох жінок в магазині, після чого вмер (фото)

Вбивця перебував на обліку в психдиспансері.

Фото:ura.news

У російському селищі Кедровка Свердловської області чоловік, що перебуває на обліку в психіатричному диспансері, жорстоко вбив двох жінок, після чого помер прямо на місці злочину. Про це повідомляє Ura.ru, передають Патріоти України.

Інцидент стався вдень в магазині біля залізничної станції. Як повідомив керівник прес-служби ГУ МВС Росії по Свердловській області Валерій Горєлих, перехожі намагалися затримати зловмисника, озброєного закривавленим ножем, але знешкодити його вдалося наряду ГИБДД, що патрулював околиці.

Під час того, як його скрутили поліцейські і клацнули наручники, у нападника стався епілептичний припадок, пішла піна з рота. На місце викликали швидку допомогу, однак інвалід помер до приїзду лікарів.

Першою жертвою 45-річного психопата, який приїхав до Кедровки в гості до матері, стала 57-річна співробітниця залізничного магазину "Фортуна". За попередніми даними, вбивця відрізав жертві груди, вирізав живіт і зняв скальп.

Другу жертву, яка зайшла в магазин через кілька хвилин після розправи над першою, він наздогнав на виході з магазину, і також жорстоко вбив ножем.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...