У Росії в ДТП загинули шестеро громадян України (фото)

П'ятеро людей загинули на місці, а 44-річна жінка померла в лікарні від отриманих травм.

На місці ДТП. Фото: 46.мвд.рф.

Шість громадян України загинули внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажною фурою у Фатезькому районі Курської області Росії, передають Патріоти України з посиланням на lb.ua.

Як повідомляє прес-служба МВС Росії у Курській області, близько п'ятої ранку 23 червня на автодорозі "М-2 Крим" біля Верхнього Любажа сталося лобове зіткнення мікроавтобуса Мерседес-Спринтер, що рухався у напрямку Курськ-Москва, з вантажним автомобілем Сканія. У мікроавтобусі перебувало 12 осіб. У результаті ДТП п'ятеро людей загинули, чотирьох екстрено доправили в лікарню. Серед постраждалих дитина 2005 року народження, за її життя борються медики.

Причиною ДТП став виїзд мікроавтобуса на зустрічну смугу. Автобус їхав за маршрутом "Дніпропетровськ - Москва". Два постраждалі пасажири перебувають у важкому стані і не транспортабельні, ще п'ятьох, у тому числі підлітка, який їхав з мамою, збираються доправити в лікарню Курська у реанімобілі. За даними УМВС, автобус не був рейсовим.

"П'ятеро людей загинули на місці, а 44-річна жінка померла в лікарні від отриманих травм. Ще шестеро українців травмовані, серед них 11-річна дитина. Її бабуся загинула, тітка з дитиною перебуває в лікарні. Водій мікроавтобуса живий, його також доправили в лікарню", - уточнили пізніше в російському відомстві.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...