У Росії знайшли садиста, який задавив "Уралом" бурого ведмедя

Слідчі встановили, що машини "Урал" належать організації, яка здійснює роботи в області вивчення надр і відтворення мінерально-сировинної бази в Якутії.

Росіяни навмисно задавили ведмедя. Фото: скріншот з відео.

Правоохоронці знайшли одного з шкуродерів, який розчавив "Уралом" бурого ведмедя в Якутії. Відео жорстокого вбивства ведмедя викликало широкий громадський резонанс. СК Росії порушив кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 245 КК Росії (жорстоке поводження з твариною, що спричинило її загибель, поєднане з застосуванням садистських методів, вчинене групою осіб), передають Патріоти України.

Слідчі встановили, що машини "Урал" належать організації, яка здійснює роботи в області вивчення надр і відтворення мінерально-сировинної бази в Якутії. За даними слідства, на кадрах працівники, які здійснювали роботу вахтовим методом на території Булунского району республіки. Вже встановили місцезнаходження вантажівок і зробили їх огляд.

У той же час Мінприроди регіону повідомило, що також проводять перевірку. На передбачуване місце злочину виїхав охотінспектор. Повідомляється, що ведмедя задавили машинами Урал 4320 держ. номер Н260ЕВ, також Урал 5552 держ. номер К917ЕС. Вони належать Мирнинській філії Якутгеофізики. Крім того, встановлено один з вахтовиків.

Нагадаємо, 27 грудня у мережі з'явилося відео, де двоє вахтовиків задавили "Уралом" бурого ведмедя. Інцидент стався в Якутії. На кадрах видно, як водій "Уралу" з криками "Дави його, дави" наздоганяє ведмедя. Потім другий "Урал" кілька разів його переїжджає і притискає до землі, ведмідь намагається вибратися з-під коліс. Потім тварину затиснули між двох машин і в цей момент один з чоловіків намагається проткнути ведмедя залізним прутом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...