"У середовищі силовиків зріє розкол": Ветерани ФСБ звинувачують Путіна та "кадирівців" у підриві Ту-154

Версія теракту була відмінена офіційними спікерами МО Росії не випадково, а щоб не привертати увагу журналістів.

Літак могли підірвати кадирівці? Фото: fdlx.com.

У колах ФСБ Сочі стверджують, що крах Ту-154 Міноборони РФ стався у результаті теракту, а замовлення, ймовірно, надійшло з адміністрації президента. Про це у своєму Facebook заявив екс-начальник Служби безпеки "президента ПМР", полковник ВДВ РФ Валерій Гратов, передають Патріоти України.

"Хлопці ясно дали зрозуміти, що версія теракту була відмінена офіційними спікерами МО Росії не випадково, щоб не привертати увагу журналістів. За офіційною версією, причиною падіння Ту-154 була технічна несправність або помилка пілотування. Насправді існує ще одна неофіційна версія від моїх колег", - пише Гратов.

За його словами, літак підірвали навмисно, оскільки борт належав МО РФ і огляд проходить більш лояльно "для своїх". "Пронести бомбу на борт було не складно. Теракт був санкціонований зверху, тому навіть не маючи чорних ящиків, у ЗМІ відразу стали розганяти заяви, що аварія була пов'язана з технічною несправністю або помилкою пілота", - пише військовий.

Він зазначає, що замовлення, ймовірно, надійшло з адміністрації президента, а виконували його "кадирівці". "Можливо, сам президент не був проінформований про це, Сурков відомий своєю підлістю і маніпуляціями у плані зливу, виконавцями, швидше за все були люди Кадирова. Важко судити чи був це смертник, або бомбу пронесли і залишили на борту", - наголосив Гратов.

У середовищі силовиків, каже він, зріє розкол, оскільки не всі "готові йти по трупах своїх громадян і виконувати беззаперечні вказівки на ліквідацію співвітчизників заради картинки у ЗМІ або політичних інтриг". Гратов додав що не має підстав не довіряти "бойовим побратимам та колегам".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...