У Шойгу знову забрехалися: Українські військові представили докази того, що росіянин Агеєв не був звільнений в запас

На другій сторінці військового квитка полоненого росіянина немає ані запису про звільнення, ані відповідної печатки.

Віктор Агеєв. Фото:http://umoloda.kiev.uaУ Мережі оприлюднили докази того, що захоплений в полон під Жолобком російський контрактник Віктор Агєєв не був звільнений в запас, про що заявляло Міністерство оборони Росії. Фото документа на своїй сторінці в Facebook опублікувала 93-я ОМБр, передають Патріоти України.

"Росія продовжує вперто відмовлятись від своїх громадян та військовослужбовців, намагаючись за звичним сценарієм покинути їх напризволяще. Міністерство оборони РФ заявляє, що полонений розвідниками 93 ОМБр російський контрактник Віктор Агєєв - був звільнений в запас.

"По данным Минобороны РФ, на второй странице военного билета Агеева имеется соответствующая запись и отдельная печать о том, что он уволен в запас в мае 2016 года", - йдеться в заяві міністерства країни-агресора.

"Именно по этой причине украинские пропагандисты не стали публиковать фотографии других страниц военного билета, а в очередной раз использовали дилетантов из британской Би-би-си для распространения фейковых "разоблачений", - виправдовується міністерство оборони РФ.

Проте звичний і найдієвіший інструмент Росії - брехня - дав збій цього разу.

На другій сторінці військового квитка полоненого Агєєва немає ані запису про звільнення, ані відповідної печаті. Власне, маєте змогу пересвідчитися" - йдеться у повідомленні бригади.

Як відомо, мати Агєєва, його друзі та колишні товариші по службі заявляли, що після строкової служби той залишився служити в армії за контрактом, який підписав у березні 2017 року, проте в Міноборони РФ подібні заяви спростовували, наполягаючи на своїй версії.

Російський контрактник Віктор Агєєв був затриманий українськими військовими у складі ДРГ бойовиків, яка була знешкоджена 24 червня під Жолобком на Луганщині.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...