У штабі АТО повідомили про втрати ЗСУ на Донбасі

За повідомленням штабу з початку доби було зафіксовано 2 обстріли опорних пунктів сил АТО з боку незаконних збройних формувань.

Ілюстрація:РБК

Станом на 18:00 31 січня російсько-окупаційні війська в зоні проведення антитерористичної операції продовжили порушувати режим припинення вогню. В результаті одного з обстрілів загинув український військовослужбовець. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-служба штабу АТО, зазначають Патріоти України.

"З початку доби зафіксовано 2 обстріли опорних пунктів сил АТО з боку незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку ворог з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вів вогонь по наших позиціях в передмісті Авдіївки. На Приазов'ї противник здійснював провокації зі стрілецької зброї поблизу Павлополя.

На Луганському напрямку порушень режиму тиші не було. Цей час українські військовослужбовці, які виконують завдання на першій лінії оборони, ефективно використовували для зміцнення позицій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...