У Швеції пообіцяли збивати російські дрони, які шпигували за навчаннями королівських ВМС

Офіційний Стокгольм вважає, що дрони проводили стеження за тим, як проводилося навчання солдатів військово-морської служби Швеції.

Ілюстрація:уніан

Неподалік від району, де проводилися навчання військово-морського флоту збройних сил Королівства Швеція, армійці побачили невідомі безпілотні літальні апарати. Як потім з'ясувалося, вони знаходяться у власності Російської Федерації. Офіційний Стокгольм вважає, що дрони проводили стеження за тим, як проводилося навчання солдатів військово-морської служби Швеції. Про це пише Российский диалог, інформують Патріоти України.

У ЗМІ Королівства вже повідомили, що командування військово-морських сил так просто це не залишить, бо моряки отримали наказ до приготування знищення об'єктів. Шведські представники стверджують: регіон, в якому проводилися навчання, Росія вважає "важливою метою" своєї агресії. Це підтверджує те припущення, що безпілотники вилітали з території Російської Федерації.

У військових навчаннях Швеції брали участь двадцять великих кораблів, величезна кількість катерів, авіалайнери і гелікоптери військово-повітряних сил, а також трохи менше двох тисяч солдатів ВМС Шведського Королества. Як сказали в Стокгольмі, російські оператори знімали їх маневри.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...