У скреп таких немає: Пентагон перекинув до Європи винищувачі-невидимки (фото)

Присутність подібної авіагрупи “підсилює військовий потенціал НАТО в Європі”.

Вперше винищувачі-бомбардувальники п’ятого покоління F-35A будуть розміщені на території Великобританії. Про це в офіційному релізі повідомив верховний головнокомандувач Об’єднаними збройними силами НАТО в Європі генерала Кертіс Скапарротті, передають Патріоти України.

“Передова присутність F-35 підтверджує мій пріоритет щодо підтримки боєготовності збройних сил в Європі”, – повідомив Скапарротті. Він також поінформував, що присутність авіагрупи “підсилює військовий потенціал НАТО в Європі”. Кількість літаків не повідомляється, проте раніше Пентагон зазначав, що мова йде про невелике число машин.

Варто зазначити, що F-35 – це перший в світі винищувач п’ятого покоління. Він оснащений високоточною зброєю. Так само на ньому застосовується стелс-технологія, що робить його практично невидимим для радарів противника.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...