"У сорочці народились!": Українські військові показали жахливу воронку після обстрілів поблизу Авдіївки (фото)

Кілька воїнів ЗСУ у момент вибуху знаходилися недалеко, але, на щастя, не постраждали.
Воронка під Авдіївкою. Фото: прес-центр штабу АТО.

Спікер прес-штабу АТО Антон Миронович виклав на своїй сторінці в соцмережі фото воронки, залишеної в районі Авдіївки після обстрілу з боку бойовиків «ДНР», передають Патріоти України.

«Близько 3 метрів глибиною і 7 метрів в ширину. Ось такі наслідки «привітів» з «молодої республіки». Прилетіло вчора ввечері, ще за світла, на наші позиції в передмісті Авдіївки», - пише Миронович на своїй сторінці в Facebook.
За характером вибуху спочатку думали, що це 120-мм міна. Але згодом, ретельно вивчивши воронку, з'явилися підозри, що це реактивний снаряд від переносної версії РСЗВ «Град». «Принаймні, знайдені в воронці уламки дуже схожі на залишки такого боєприпасу, - зазначає Миронович. - До речі, рашистські орки все частіше б'ють саме з таких систем з-за терміналу ДАПу».

На щастя, воїни ЗСУ, які в момент вибуху перебували в лічених метрах від епіцентру, залишилися неушкодженими. Зізнаються, що в сорочці народилися.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...