"У списки на обмін терористи його не включають": Відомий донецький вчений вже майже рік у полоні окупантів (відео)

Досі невідомо, в чому бойовики звинувачують Ігоря Козловського.

Племінник вченого. Фото: скріншот з відео.

Представники самопроголошеної "ДНР" відмовляються включати в список обміну полоненими донецького вченого Ігоря Козловського, передають Патріоти України.

В ефірі "Громадського ТБ Донбасу" племінник вченого, Денис Козловський, повідомив: "Українська сторона кожну мінську групу піднімає питання по Ігорю Козловському та кожен раз отримує відповідь, що будуть міняти тільки "всіх на всіх"... На останній зустрічі вони заявили, що не розглядають його як затриманого у зв'язку з конфліктом, тому зі свого боку вони його в списки на обмін не включають... Йому просто продовжують щомісяця арешт і все".

Досі невідомо, в чому бойовики звинувачують донецького вченого. "То вони його розглядають як людину, яку затримали в зв'язку з конфліктом, то навпаки", - сказав Денис Козловський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...