"У вас лексикон рабовладельцев": Журналіст порадив росіянам помітити колоду у власному оці

Країна, яка "перемогла нацизм", дуже любить ставитися до інших націй як до другосортних.

Росіяни й самі не помічають, як їхня країна схожа із Німеччиною Гітлера. Фото: соцмережі.

У Росії лексикон, який принижує інші нації, давно став нормою. Часто люди навіть не помічають, коли вимовляють подібні слова. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

"Гастарбайтеры", "черные", "чурки", "хохлы", "ары", "хачи", "оленеводы", "мой дворник-таджик", "киргизы из суши-бара" - расхожие слова/выражения в лексиконе обитателей "страны, победившей нацизм". Это настолько въелось в сознание, что даже вроде бы приличные люди не замечают, что говорят, часто походя, типа "не имея в виду ничего обидного", это стало "нормой" нового рейха", - зазначив він.

"Россияне, очнитесь. Это лексикон рабовладельцев, лексикон нации, хуже любых европейских ультраправых. Какая Ле Пен - в зеркало посмотритесь", - додав журналіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...