У вбивстві соратника Кернеса у Харкові знайшли "чеченський слід" (фото)

У 2013 році брати Добкіни і Кернес в складі української делегації побували в столиці Чечні, де нібито уклали певні бізнес-домовленості щодо реалізації проектів в Харківській області.

Юрій Дімент та Геннадій Кернес. Фото: Городской Дозор.

Сьогодні вранці на єврейському кладовищі Харкова кілер пострілом в голову вбив близького друга мера міста, відомого бізнесмена Юрія Демента (Дімента). У 52-річного загиблого залишилася дружина і доросла дочка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

У вузьких колах у Демента (Дімента) була дуже специфічна репутація: він був відомий не тільки як близький друг і бізнес-партнер мера Харкова Геннадія Кернеса, а й як серйозний кримінальний авторитет. Про відносини загиблого з Кернесом відомо небагато: вони дружили з ранніх років, Демент (Дімент) допомагав зі збором коштів для лікування мера після поранення, пізніше постійно супроводжував Кернеса на судових засіданнях в Полтаві.

У 2013 році брати Добкіни і Кернес в складі української делегації побували в столиці Чечні, де нібито уклали певні бізнес-домовленості щодо реалізації проектів в Харківській області. Гарантом виступили самі політики як діюча влада. Але вже в 2014 році на Кернеса було скоєно замах. Тоді мер категорично заперечував "чеченську версію", заявляючи, що в Грозному не було ніяких угод.

Однак останнім часом між "групою Дімента" і групою якогось Манукяна, який раніше "працював" в Макіївці (Донецька область) стали виникати серйозні конфлікти. Сьогоднішнє вбивство близького друга Кернеса знову змусило згадати про "чеченську версію".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...