У Великобританії видали календар з зображенням українців (фотофакти)

Усі кошти від продажу яскравого видання підуть на благодійність.

Календар "Український Лондон". Фото: lovelylife.in.ua.

Українська діаспора у Великобританії веде досить активну діяльність, прагнучи зберегти національну ідентичність. Зазвичай це досить яскраві заходи, які об’єднують сотні українців. Настільки яскраві, що виникла ідея присвятити їм цілий календар на майбутній рік, передають Патріоти України з посиланням на lovelylife.in.ua.

Ukrainian London з фотографіями українського фотографа Діани Мес складається з 14 глянцевих сторінок формату А3. На знімках зображені івенти українських громадських організацій Лондона і їх короткий опис. Наприклад, одним з таких заходів став вже традиційний Мегамарш вишиванок. Цього року він відбувся 7 червня. Сотні українців у національних костюмах пройшлися центральними вулицями Лондона, демонструючи красу своїх багатовікових традицій.

Календар можна придбати за 15,50 фунтів стерлінгів, що приблизно дорівнює 570 грн. Всі виручені кошти підуть на благодійність, зокрема на підтримку гуманітарних місій організації UkraineAid.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...