У Волгоградській області аварія на нафтопроводі, загинуло декілька росіян

Троє працівників спустилися в улоговину, спеціально вириту для усунення прориву на нафтопроводі. Під час ремонтних робіт вони втратили свідомість.

Нафтопровід у РФ. Фото: roof-nsk.ru.

В результаті аварії в Котовському районі Волгоградської області загинули дві людини. Про це Дождю повідомили в Слідчому комітеті Російської Федерації, передають Патріоти України.

"Аварія сталася в п'яти кілометрах від села Мирошники Котовського району Волгоградської області", - пише видання. Як стало відомо, в районі відбувся розрив труби нафтопроводу приватної компанії. Це призвело до розливу близько 80 тонн нафти на площі близько 100 кв. метрів.

У Слідчому комітеті повідомили, що, за попередніми даними, троє працівників спустилися в улоговину, спеціально вириту для усунення прориву на нафтопроводі. Під час ремонтних робіт вони втратили свідомість. "Одного з них вдалося вчасно витягти, у зв'язку з чим він залишився живий. Двоє його напарників загинули. Імовірно причиною їх смерті могло стати отруєння газом, виділеним у процесі нафтовидобутку", — повідомили у відомстві.

Волгоградський портал "Висота 102" уточнив, що на нафтопроводі міг статися викид сірководню. СК організував дослідчу перевірку. За даними відомства, загрози населеним пунктам у найближчих районах немає. У прес-службі СК розповіли, що причиною смерті могло стати отруєння газом, що виділяється під час нафтовидобутку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...