У Захарченка прокоментували "переворот в "ЛНР"

Едуард Басурін заявив, що "ДНР" нібито ніяк не пов'язана з цими подіями і не приймає в них жодної участі.

Едуард Басурін. Фото: соцмережі.

Терористи "ДНР" відхрестилися від будь-якої причетності до перевороту в "ЛНР". Цю позицію озвучив один із ватажків бойовиків Едуард Басурін, передають Патріоти України із посиланням на РБК.

Він спростував інформацію про участь "ДНР" у поточних діях у центрі Луганська. "Все, що в Луганську - я не знаю, що там відбувається, це інша територія", - зазначив він.

Басурін заявив, що "ДНР" ніяк не пов'язана з цими подіями і не приймає в них жодної участі. Нагадаємо, в окупованому Луганську 21 листопада люди, що представляються як "Беркут", оточили центр міста і взяли "під охорону" адмінбудівлі заявивши що це пов'язано з "проведенням навчань".

За день до цього керівник "МВС ЛНР" Ігор Корнет був відсторонений від посади через звинувачення в захопленні житла жительки Луганська. Пізніше Корнет назвав повідомлення про його відставку "чутками", заявивши, що "МВС" працює в штатному режимі".

У свою чергу ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький визнав наявність конфлікту з Корнетом і заявив про його спробу дестабілізувати ситуацію в "республіці". Водночас журналіст Денис Казанський заявив, що до Луганська також були введені формування бойовиків "ДНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...