У Запорізькій області солдат розстріляв товариша по службі

Мотиви вчинення злочину ще не установлені

Солдат розстріляв товариша по службі. Фото: www.pravdorub.kr.ua

28 серпня у Запорізькій області у військовій частині сталася трагедія. Про це повідомляється на сайті військової прокуратури Південного регіону України, передають Патріоти України.

"Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону здійснюється досудове розслідування за фактом загибелі 28.08.2016 військовослужбовця А. в одній з військових частин сухопутних військ на Запоріжжі.

Установлено, що солдат П., зайшовши до розташування підрозділу, здійснив постріли з закріпленого за ним автомата у область голови та шиї старшого солдата А., який внаслідок отриманих поранень загинув на місці.

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України проводяться першочергові слідчі дії, допитуються свідки та очевидці вчиненого злочину, з ними проведено слідчі експерименти.

Мотиви вчинення злочину будуть установлені в ході досудового розслідування.

Наразі солдата П. затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) КК України (передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

Готується клопотання про обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...