У зоні АТО бойовики обстріляли машину голови Генштабу ЗСУ

Віктор Муженко під час замаху повертався з передової.

Віктор Муженко. Фото: glavnoe.ua.

На Донбасі в зоні проведення АТО бойовики з зеніток і мінометів обстріляли машину керівника Генерального штабу Збройних сил України Віктора Муженка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер Роман Доник, передають Патріоти України.

"По поводу того, что ГШ (Генштаб. — ред) ничего не знает и ничего не делает, то тоже должен разочаровать. Несколько дней назад разминулись со "спартаном" практически на передке. Потом уже узнал, что Муженко катался целый день по передку.

Когда уезжал, обстреляли их машину по дороге из ЗУшки (зенитная установка. — ред) и миномета. За эту войну привык к тому, что мы на нашем уровне оперируем 10, максимум 20% информации", — написав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...