Ударив у район серця: Жорстоко побита в Полтаві суддя заявила про злочин проти її чоловіка

За словами Лариси Гольник, синця не було, забій встановили завдяки рентгену, а її чоловік довгий час відчував біль.

Лариса Гольник. Фото: соцмережі.

Голова суду в Полтаві вдарив чоловіка судді Жовтневого районного суду Полтави Лариси Гольник. Про інцидент, який стався в 2016 році розповіла сама Гольник, передають Патріоти України із посиланням на "Апостроф".

"Згадалася ситуація, яка сталася під час зборів суддів у 2016 році. Була присутня громадськість і мій чоловік. І він одного разу звернувся до голови суду, що тому не сподобалося. І потім голова суду вдарив мого чоловіка несподівано - так, що цього ніхто не помітив. Він - колишній працівник міліції, тому, мабуть, навчений, як непомітно наносити удари. Він вдарив у район серця, але трохи промахнувся. Потім нам розповіли, що цей удар може викликати аритмію", - повідомила вона.

За словами судді, синця не було, забій встановили завдяки рентгену, а її чоловік довгий час відчував біль. Також Гольник повідомила, що полтавський міський голова Олександр Мамай, якого вона пов'язує зі своїм побиттям, роздав квартири низці суддів, серед яких виявилися судді з окупованих територій.

"Нещодавно кілька суддів отримали від мера квартири. Серед них були і судді з окупованих територій. Це ніби й правильно. Але це не повинно бути за рахунок втрати суддями власної незалежності", - наголосила вона.

За словами Гольник, те, що сталося, схоже на хабар. "Нібито міський голова не повинен впливати. Але поліція певні гроші від міської ради отримує, прокуратура також, всі вони отримують квартири. А в першу каденцію мер жодної квартири не надав", - розповіла суддя.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...