Хіти тижня. "Ой, бл…дь, объявляется перерыв": Суддя у Запорізькій області показала дулю адвокату

Оріхівський райсуд вже відреагував на заяву про конфлікт і поширив спеціальну заяву, в якій "рішуче засудив" і назвав "неприпустимою і неетичною" поведінку судді Лариси Щербань.

Лариса Щербань вирішила не обмежувати себе етикетом. Фото: Фейсбук.

У Запорізькій області суддя районного суду вельми емоційно реагувала на ведення адвокатом відеозйомки судового засідання: нецензурно лаялася, загрожувала розбити апаратура і навіть показала дулю. Відповідні фото і відео опублікував на своїй сторінці в Facebook адвокат Сергій Галчанський, передають Патріоти України.

"Я не хочу, чтобы Вы меня снимали! Вы меня млышите или нет?! Я выбью сейчас Вашу эту аппаратуру! Ну, придурок, самый настоящий придурок! Ой, б…дь, объявляется перерыв – пусть наснимается", - говорить суддя на відео.

Слід зазначити, що Оріхівський райсуд вже відреагував на заяву про конфлікт і поширив спеціальну заяву, в якій "рішуче засудив" і назвав "неприпустимою і неетичною" поведінку судді Лариси Щербань, проте скаргу подав на обох - і на суддю, і на адвоката.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...