Ріжуть купюри, як ножицями: Українців попередили про небезпечні банкомати

Щоб замінити пошкоджені купюри треба негайно звернутися до банку.

Із банкоматами треба бути уважними. Фото: УНІАН.

Мешканці міста Пологи Запорізької області постійно скаржаться, що банкомати ріжуть купюри під час зняття готівки з картки. Журналісти вирішили перевірити, чи така інформація відповідає дійсності. Про це пише місцеве видання "Пологівські вісті", передають Патріоти України.

В якості експерименту було обрано банкомати трьох різних фінансових установ: "ПриватБанку", "Ощадбанку", "Райффайзен банку "Аваль". Всі три банкомати видали порізані купюри. При чому у двох випадках гроші були розрізані рівненько, наче ножицями, посередині, а в третьому випадку отримали обрізану 500-гривневу купюру.

Щоб замінити пошкоджені купюри треба звернутися до банку, гроші поміняють без проблем. Правда, є ймовірність, що доведеться трохи постояти в черзі. Журналісти радять бути уважними, і якомога швидше звертатися до банківських установ для заміни купюр, якщо це потрібно.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...