Удостоїли звання "майбутній президент України": Азаров відвідав зліт російських бойовиків

Під час наради Микола Козіцин наголосив на необхідності прискорення остаточного формування «козацької гвардії», яка буде діяти на Донбасі незалежно від військових підрозділів «ЛДНР».

Микола Азаров. Фото: РБК.

На початку лютого на території Росії відбулися збори представників бойовиків "ЛНР/ДНР" і так званих донських козаків. Зустріч відвідав екс-прем'єр України Микола Азаров. За даними народного депутата України, координатора "Інформаційного спротиву" Дмитра Тимчука, зустріч, на якій був присутній Азаров передувала майбутнім зборам 19 лютого, на яких обговорять «відновлення» «Козачої національної гвардії» («КНГ»). Новину передають Патріоти України.

"Попереднє зібрання з даного питання було проведено на початку лютого ц. р. за участі «отаманів» та представників «ДНР/ЛНР», також його відвідав колишній прем'єр-міністр України М.Азаров (якого в ході зборів називали «майбутнім президентом України») та представники ФСБ РФ", - йдеться в повідомленні Тимчука на Facebook. Згідно з повідомленням, під час наради Микола Козіцин ("ватажок козаків") наголосив на необхідності прискорення остаточного формування «КНГ», яка буде діяти на Донбасі незалежно від військових підрозділів «ЛДНР». Разом з тим, за даними Тимчука, орієнтовно 23.02.2017 р. Козіцин планує виїзд в Москву, в адміністрацію президента РФ, з доповіддю про готовність «КНГ» до бойових дій і для отримання наказу про залучення цих НЗФ на території Донбасу проти ЗС України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...