"Укол от бешенства точно не нужен?": Політолог показав наслідки нападу на нього в ефірі росТБ (фото)

Провокаторша, яка свого часу втекла зі Львова, спробувала розповісти чергову "страшилку" про знущання над ветеранами в Україні. Коли їй завадили це робити, вона напала на "ворогів-фашистів".

"Журналістка"-комуністка зі Львова Олена Бойко. Фото: zaxid.net.

Під час запису передачі "Прямой эфир" на російському телеканалі "Россия 1" одна з учасниць напала на українського журналіста, який так само був запрошений у студію. Про це написав сам постраждалий Сергій Запорізький на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, українська журналістка Олена Бойко, яка зараз проживає в РФ, вступила в словесний конфлікт з іншою українською журналісткою Яніною Соколовською. За словами Запорізького, він втрутився, коли Бойко заявила, що вона нібито бачила, як в Україні перевертають автобуси з ветеранами. Після цього, пише журналіст, Бойко на нього напала. Потім Запорізького попросили покинути студію.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...