Українець вражаюче зіграв “Jingle bells” на бандурі (відео)

Знаменита мелодія знайшла нове звучання завдяки стильному виконанню викладача Одеської Національної музичної академії.

Свято наближається. Фото: скріншот з відео.

У Мережі з’явився популярний різдвяний хіт “Jingle Bells” в українській версії. Українець Георгій Матвєєв зіграв “Jingle Bells” на бандурі. Ця популярна у всьому світі англійська різдвяна пісня також відома як “One Horse Open Sleigh”, передають Патріоти України.

Пісня написана Джеймсом Лордом Перпонтом (1822-1893) і зареєстрована під назвою “One Horse Open Sleigh” 16 вересня 1858 року. Оригінальна мелодія досить сильно відрізняється від відомої. Знаменита мелодія знайшла нове звучання завдяки стильному виконанню одеського віртуоза.

Викладач Одеської Національної музичної академії імені Антоніни Василівни Нежданової Георгій Матвіїв зіграв на бандурі популярний різдвяний хіт “Jingle Bells”. Відповідне відео з’явилося на YouTube-каналі проекту The String Theory.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...