Україноманія: Зірка культового американського телесеріалу закохалася в прикраси нашого вітчизняного бренду (фото)

Кім Кеттролл зі стрічки "Секс у великому місті"носить персні 25-річного українського дизайнера Валерії Гуземи.

Кім Кеттролл носить українські прикраси. Фото: соцмережі

Зірка серіалу "Секс у великому місті", актриса Кім Кеттролл закохалася в прикраси відомого українського дизайнера. Артистка поділилася із шанувальниками знімком, на якому її руки прикрашають персні молодого бренду Guzema Jewellery, пише Vogue. Про це повідомляють Патріоти України.

Бренд заснувала телеведуча HD Fashion, 25-річна українка Валерія Гузема. У дизайні своїх прикрас вона робить ставку на мінімалізм і лаконічність. Зазначається, що персні, які обрала Кеттролл, якраз і є однією із знакових моделей бренду Guzema Jewellery.

Дизайнер пропонує носити кілька песнів одразу на різних фалангах пальців. Виявляється, прикраси до актриси потрапили абсолютно випадково. Кеттролл помітила їх на подрузі Гуземи в Нью-Йорку і запитала, де їх можна купити, та не розгубилася і подарувала їй свої. "Тепер я повинна повернути їй її комплект", - прокоментувала Валерія.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...