Українська армія отримала чергову допомогу від США, - Полторак

Бійці отримали першу партію приладів нічного бачення із загальної кількості понад дві тисячі

Бійці АТО отримали 1084 прилади нічного бачення. Фото: "Фейсбук"

На своїй сторінці у "Фейсбуці" Степан Полторак повідомив, що українські воїни отримали чергову допомогу від США. Це перша партія приладів нічного бачення - 1084 із загальної кількості понад дві тисячі. Про це повідомляють Патріоти України.

"На сьогодні підтримка України закордонними партнерами сягає найвищого рівня за часи Незалежності.
Днями отримали чергову допомогу від Сполучених Штатів Америки. Це перша партія приладів нічного бачення – 1084 із загальної кількості понад 2 тисячі. Очікуємо незабаром отримати наступну партію.
Це результат успішної зовнішньої політики, яку провадить Президент України Петро Порошенко . Вдячний Верховному Головнокомандувачу Збройних Сил за ті зусилля, які дають реальний результат та світовій спільноті за підтримку нашої армії", - пише Полторак.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...