Українська компанія виграла престижну нагороду на техношоу "розумних" аксесуарів у Лондоні

Виробник найпопулярніших у світі відеокамер для власників домашніх тварин переміг у номінації ""Розумний" будинок".

Ілюстрація:http://ukrainian.voanews.com

На технологічному шоу "розумних" аксесуарів (Wearable Technology Show) в Лондоні українська технологічна компанія Petcube, яка виробляє найпопулярніші в світі відеокамери для власників домашніх тварин, перемогла в номінації ""Розумний" будинок". Про це повідомляє Голос Америки, передають Патріоти України.

Серед переможців у інших номінаціях - Apple Watch 2, Android Wear 2.0 і Snapchat.

Інший український стартап Cardiomo з пристроєм для моніторингу стану здоров'я людини був відзначений високою оцінкою в номінації "Цифрова технологія здоров'я". Такі відомі номінанти, як Garmin, Epson і Amazon, не стали фіналістами. Всього було зареєстровано понад 400 компаній, лідерів у сфері "розумних" продуктів.

Відеокамера Petcube, яка дозволяє власникам домашніх тварин спілкуватися і грати з їх улюбленцями дистанційно за допомогою мобільного додатку, в ході своєї появи в 2013 році стала новинкою на міжнародному ринку.

Стартап був заснований трьома друзями, які працювали разом в українській столиці. Компанії, що має офіси в Києві, Сан-Франциско і Шеньчжені, вдалося залучити 3,8 мільярда доларів інвестицій, і зараз її вироби продаються в найбільших американських мережах роздрібної торгівлі, таких як Amazon, BestBuy, Petco.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...