Українська тенісистка виграла престижний міжнародний турнір

Еліна Світоліна вже тричі виступала на цьому турнірі, двічі досягаючи півфіналу - в 2015-му і 2017 році.

Еліна Світоліна. Фото: AFP.

Українська тенісистка Еліна Світоліна виграла тенісний турнір Brisbane International в Австралії. Про це повідомляється на сайті змагань, передають Патріоти України.

У фіналі турніру в Брісбені в жіночому одиночному розряді Світоліна обіграла представницю Білорусі Олександру Сасновіч з рахунком 6: 2, 6: 1. У півфіналі перша ракетка України з рахунком 7: 5, 7: 5 виграла у чеської тенісистки Кароліни Плішкової. У чвертьфіналі Brisbane International українка зустрічалася з британкою Джоан Конто і пройшла далі після відмови суперниці від подальшої боротьби через травму.
Призовий фонд Brisbane International в цьому році становить $ 894,7 тис. Світоліна тричі виступала на цьому турнірі, двічі досягаючи півфіналу - в 2015-му і 2017 році. Світоліна поки займає шосту позицію в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA). У сезоні 2017 року спортсменка заробила майже $ 3,3 млн і увійшла в десятку найбільш високооплачуваних тенісисток світу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...