Українські партизани дотепно привітали сепаратистів у Луганську із Днем ВДВ (фото)

На листівках зображена карикатура на самопроголошеного главу «ЛНР» Ігоря Плотницького і російського президента Володимира Путіна в символічній позі.

Українці "привітали" сепаратистів у Луганську. Фото: соцмережі.

До дня ВДВ сепаратисти окупованого Первомайська отримали оригінальне привітання від волонтерів та луганських партизан у вигляді стосу знущальних листівок, що спускаються з неба. Новину повідомляють партизани Луганщини на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

«Луганські партизани повідомляють! 1 серпня 2016 року, ймовірно до дня ВДВ, небо над центральними районами окупованого Первомайська зарясніло листівками... «А хто це наробив?» - занепокоїлися МГБшніки... «А хто ж нам в тільник напаскудив?» - зі страхом подумали російські десантники... Відповідаємо - це одна з українських волонтерських груп відгукнулася на наше прохання спільно повеселити похмурих від втрат сепарів, заодно, підняти бойовий дух луганчан», - йдеться в повідомленні.

На листівках зображена карикатура на самопроголошеного главу «ЛНР» Ігоря Плотницького і російського президента Володимира Путіна в цікавій і символічній позі. На зворотному боці розміщені знущальний пасквіль про «русский мир» в головах сепаратистів. «Сепарня бігає листівки підбирає... Ну це і зрозуміло, дупу то підтирати в «обдарованому рАссієй» Донбасі чимось треба, а обличчями їхніх вождів - так в самий раз!» - іронізують партизани.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...