Українські військові випробовують роботизований вогневий комплекс "Мисливець" (відео)

За даними розробників, "Мисливець" може бути озброєний кулеметом, автоматичним гранатометом, гарматою, протитанковим ракетним комплексом.
Роботизований комплекс "Мисливець". Фото: Урядовий портал.

У Державному науково-випробувальному центрі ЗСУ в Чернігові почали випробування роботизованого оглядово-вогневого комплексу Мисливець. Про це повідомляє урядовий портал, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, військові перевірять можливості комплекса долати перешкоди, вирішувати інженерні, технічні, вогневі, розвідувальні та медичні завдання. За даними розробників, "Мисливець" може бути озброєний кулеметом, автоматичним гранатометом, гарматою, протитанковим ракетним комплексом. Після випробувань його передадуть на озброєння української армії. Як повідомляє національний інформаційний портал "Тиск", комплект розроблений компанією Конструкторське бюро Роботікс. Раніше він успішно пройшов ряд випробувань на полігонах і в зоні АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...