Український десантник пропонує вирити рів на межі з "ЛДНР", поки "сепаратисти не одумаються" (відео)

Але з часом покоління зміниться і зміниться настрій у людей, тому територію Донбасу необхідно повернути, вважає Ананьєв.

"ЛДНР". Фото: Радіо Свобода

На питання "Обозревателя", як вирішити конфлікт на сході України, український десантник, відомий блогер Валерій Ананьєв заявив, що потрібно вирити рів на кордоні з "ДНР/ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України.

"Необхідно вирити рів на кордоні. Поставити туди прикордонників, і просто тримати кордон, поки вони (жителі "ЛДНР". - Ред.) не одумаються. Через одне покоління або навіть через два", - зазначив він. У той же час, як підкреслив Ананьєв, Україні, незважаючи ні на що, необхідно повертати до свого складу тимчасово окуповані території на Донбасі.

"Територію Донбасу необхідно повертати до складу України. Те покоління, яке зараз проживає на Донбасі, ненавидить Україну. Наступне покоління - теж буде ненавидіти, бо дітлахи в самопроголошених "республіках" ростуть під впливом пропаганди ... Але з часом покоління зміниться і зміниться настрій у людей, тому територію Донбасу необхідно повернути", - підсумував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...