Український снайпер поранив терориста на блокпосту під Горлівкою

На пропускному пункті "Майорськ" неможливо гарантувати безпеку мирних жителів через постійні обстріли терористів.

Український снайпер. Ілюстрація:uapress.info

Український снайпер поранив прикордонника "ДНР" на блокпосту під Горлівкою. Про це повідомив так званий речник Міноборони "ДНР" Едуард Басурін, передають Патріоти України з посиланням на Gаzeta.ua.

Співробітник "митної служби ДНР" отримав поранення на пропускному пункті "Майорськ" на північ від Горлівки. За словами бойовиків, на цьому пункті не можна гарантувати безпеку мирних жителів.

Як відомо, ввечері 6 червня бойовики випустили 40 мін у бік позицій сил АТО біля Майорська. Одна з них потрапила на контрольно-пропускний пункт, але не розірвалася. Там також діяв снайпер противника.

Поблизу Майорська, Зайцевого та Луганського бойовики обстрілювали українських військових із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...