Українці збили російський військовий безпілотник - штаб АТО

Ворожий БПЛА здійснював збір розвідувальної інформації по маршруту Горлівка – Артемове – Курдюмівка – Очеретине.

Ілюстрація:qha.com.ua

Протягом Новорічно-Різвяного перемир’я українські підрозділи ППО вже збили другий ворожий безпілотник. Про це йдеться на сторінці прес-центру штабу АТО у Fаcebook, передають Патріоти України.

10 січня близько 21.23 засобами РЕБ було виявлено безпілотний літальний апарат противника, ймовірно типу "Орлан 10". Ворожий безпілотник здійснював збір розвідувальної інформації по маршруту Горлівка – Артемове – Курдюмівка – Очеретине.

Після підтвердження роботи безпілотника радіолокаційними засобами ППО, близько 23:40 ціль було знищено вогневим підрозділом протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України.

Необхідно відзначити, що протягом цієї ночі, на Донецькому та Приморському напрямках українськими підрозділами радіотехнічних військ було зафіксовано розвідувальні польоти ще двох ворожих БПЛА.

Дані факти є черговим доказом грубих порушень російсько-окупаційними військами Новорічно-Різвяного перемир’я та Мінських домовленостей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...