Уроки праці у "ДНР": Дітей вчать вбивати та виживати на полі бою

Хлопці у школі вчаться метати гранати, розбирати і збирати бойові автомати і навіть стріляють з них.

Бойовики вчать дітей стріляти. Фото: infokava.com.

Розбирати і збирати пістолет Макарова і автомат Калашникова в Донецьку тепер можуть навіть п'ятикласники. Їх цьому вчать на уроках праці, передають Патріоти України із посиланням на comments.ua.

«Українську мову та літературу взагалі виключили з розкладу. Зате уроки російської мови п'ять разів на тиждень. З'явилися нові предмети: «Історія Донецька» та «Громадянська оборона». Там ми вивчаємо, так би мовити, теорію війни. А практику війни викладають на уроках праці. Старшокласників готують до служби в армії. Дорослі хлопці вчаться метати гранати, розбирати і збирати бойові автомати і навіть стріляють з них. Також хлопчиків вчать, як вижити на полі бою», - розповів журналісту видання 12-річний Микита з Донецька.

За словами дитини, він теж буде цьому вчитися, коли перейде в дев'ятий клас. «Зараз навчаюся в сьомому. На уроках праці нас вчать стріляти з пневматичної гвинтівки по мішенях», - розповів хлопчик.

У той же час 11-річний Антон запевнив журналіста, що розбирати зброю «трудовик» його вже навчив. «А я закінчив п'ятий клас, перейшов до шостого, але вже вмію розбирати і збирати пістолет Макарова і автомат Калашникова. Навчили на уроках праці. Зброя збирали на швидкість, за це ставили оцінки», - розповів школяр.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...