Усе спростувати не вийде: Американська прокуратура висунула Фірташу нові підозри

Прокуратура США підозрює Дмитра Фірташа у співробітництві з екс-керівником передвиборчої кампанії Дональда Трампа Полом Манафортом.
Дмитро Фірташ. Фото: РБК.

Українському олігарху Дмитрові Фірташу висунули нові звинувачення у США. Американські прокурори підозрюють бізнесмена у тому, що він давав хабарі не тільки в Індії, але й у США. Про це повідомляє американське видання The New York Times, передають Патріоти України.

Прокуратура США підозрює Дмитра Фірташа у співробітництві з екс-керівником передвиборчої кампанії Дональда Трампа Полом Манафортом. За даними американського видання, прокуратура підготувала нову підозру, щоб бізнесмен не зміг заперечити всі пред’явлені йому звинувачення.

Дмитро Фірташ хоче довести, що злочини, які йому інкриміновані, не стосуються Сполучених Штатів Америки. Українського бізнесмена також підозрюють у розтраті майже 2,6 мільярдів гривень Національного банку України. Дмитро Фірташ причетний до банкруцтва банку "Надра".

Нагадаємо, бізнесмена звинувачують у тому, що він дав понад 18 мільйонів доларів хабара за ліцензію на розробку титанових родовищ у Індії. Фірташа затримали в Австрії три роки тому на запит американських слідчих. Спершу віденський суд відмовився видавати олігарха США. Однак, під час розгляду апеляції Верховний суд дозволив екстрадицію. Щоправда, чи віддавати Фірташа в руки американських правоохоронців, остаточно вирішує міністр юстиції Австрії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...