"Усе за буквою закону?": У Києві суддю викрили в цинічній маніпуляції з декларацією (відео)

Київський суддя оформив на екс-дружину авто та будинок за містом. Незважаючи на офіційне розлучення, подружжя продовжує жити разом.

Заступник голови Окружного адміністративного суду м. Києва Володимир Келеберда не вказав у електронній декларації за 2015 рік заміський будинок, який перебуває у його користуванні. Про це ідеться у сюжеті Юлії Самсонової для програми «Наші гроші. Досудилися», передають Патріоти України.

Суддя особисто подавав повідомлення про початок його будівництва і звітував про завершення, однак влітку 2015 року оформив власницею маєтку екс-дружину Олену Келеберду, з якою напередодні розлучився. Консьєржі київського будинку, де Володимир Келеберда має квартиру, стверджують: подружжя продовжує жити разом. Відтак, заміський будинок, оформлений на екс-дружину, мав з’явитися у його електронній декларації.

Відповідаючи на питання, чому суддя не задекларував людину, з якою має спільний побут, а також оформлене на неї майно, Володимир Келеберда заявив: «Ви не фахівці в цьому питанні, ви не розумієте матерію. Я вас ще раз переконую, що все майно, яке було в моєму користуванні, внесено у декларацію. Що не перебувало і що я не повинен був вносити – я не вносив».

На екс-дружину досі записана і автівка, на якій їздить суддя, – Toyota Venza. Її оформили на Олену Келеберду наприкінці 2014 року, за підсумками якого вона офіційно не заробила ані гривні. У попередньому році її дохід складав близько 50 тис. грн – десяту частину від вартості авто.

За кілька днів після купівлі Toyota Venza на дружину судді, її рідна сестра Інна Ісікова також стала власницею дорогого позашляховика цієї ж марки – Toyota Highlander. Журналісти програми «Наші гроші. Досудилися» зафіксували, як ця автівка виїжджала із заміського маєтку «екс-дружини» Володимира Келеберди, а за її кермом знаходилася жінка, дуже схожа на саму Олену Келеберду, а не її сестру. Згідно з даними реєстру автовласників, сестра суддівської дружини, ставши власницею престижної Toyota Highlander, невдовзі придбала ще й вживану Suzuki.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...