"Усіх митників заарештували": Влада Болгарії пояснила, чому закрила кордон з Туреччиною

Не тільки у Одеській області та на Закарпатті вирішили старанно боротися з контрабандою. У Болгарії почали діяти навіть більш радикально, затримавши відразу усю зміну митників.

"Капітан-Андрєєво" у Болгарії. Фото: news.rambler.ru.

Влада Болгарії закрила сьогодні, 13 грудня, пункти перетину кордону з Туреччиною у зв'язку із затриманням в ході антикорупційного рейду 14 митників. Про це заявив прокурор Сотір Цацаров, повідомляють Патріоти України з посиланням на AFP.

"Все митники з ранкової зміни, які контролюють в'їзди до Болгарії в "Капітан-Андреєво" (прикордонний пункт, - ред.), були затримані в рамках операції по боротьбі з контрабандою", - сказав він. "Ми просимо вибачення в пасажирів", - сказав Цацаров, додавши, що трафік з Болгарії в Туреччину йшов безперебійно.

"Капітан-Андреєво" є найбільшим і найбільш завантаженим пунктом пропуску на Балканах і великим пропускним пунктом на маршруті між Європою і Близьким Сходом. На пункті пропуску з боку Туреччини утворилася черга в десяток кілометрів з вантажних автомобілів.

За словами Цацарова, державне агентство безпеки Болгарії провело близько 100 рейдів у п'яти містах, розташованих недалеко від кордону. За попередніми даними, операція спрямована проти контрабанди сигарет.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...