Усобиця в "ДНР": карателі Кремля намагаються роззброїти зухвалу групу "Троя", - розвідка України

Через брак паливно-мастильних матеріалів і продуктів у "ДНР" повертаються в "славні" часи СРСР, коли випадки крадіжок та конфлікти після них траплялися усюди.

Бойовики "ДНР". Фото: соцмережі.

У головному управлінні розвідки Міноборони з'явилася звістка про те, що в результаті бунту "МДБ" "ДНР" керівництву самопроголошеної республіки довелося роззброїти своїх солдатів. Згідно з інформацією, яку опублікувала на своєму сайті ГУР Міноборони України, в "Новоросії" з'явилися звістки про те, що окремі військові підрозділи відмовляються підкорятися окупаційним військам Росії, передають Патріоти України.

Українська розвідка передає, що для роззброєння особового складу групи спеціального призначення "Троя" "МДБ ДНР" були спеціально перекинуті окремі підрозділи з мотострілкової бригади і запрошені представники органів прокуратури. Так само в розвідці повідомляють, що в підрозділах супротивника не припиняються випадки крадіжок паливно-мастильних матеріалів.

Розвідники діляться інформацією про результати перевірки у підрозділі 9-го окремого мотострілецького полку, де була виявлена істотна нестача палива, інформацію про що намагалося приховати командування полку. За даним випадком вже ведеться розслідування.

Мабуть, в "ДНР" через брак паливно-мастильних матеріалів і продуктів повертаються в "славні" часи СРСР, коли подібні випадки крадіжок траплялися усюди, а випадок з внутрішніми розбірками спецслужб нагадує сценарії з 90-х, коли бандити ділили територію. Що ж, українським військовим такі внутрішні розборки тільки на руку, адже поки вони розберуться один з одним, стане простіше боротися з тими, хто залишиться.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...