Увага: готуємось до наступу росіян на Донбасі - військовий експерт назвав дату

Російський експерт вважає, що в кінці літа бойовики можуть почати наступ з метою захоплення територій

Наступ бойовиків - не за горами. Фото з сайту earth-chronicles.ru

В кінці літа може початись повномасштабний наступ бойовиків на Донбасі з метою захоплення нових територій. Про це заявив російський військовий експерт Павло Фельгенгауер, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

За словами експерта, кінець літа та початок осені - найбільш сприятливий період для такого наступу. Це обумовлено погодними умовами та тим, що немає ротації в російських тактично-батальйонних групах. "Впрочем, из этого не следует, что атака со стороны т.н. "ДНР" и "ЛНР" действительно состоится", - додав Фельгенгауер.

Генштаб ВСУ теж не виключає такого розвитку подій. Український військовий експерт Владислав Селезньов вважає, що зараз у терористів немає сил та потужності для проведення успішного наступу.

Спікер Генштабу повідомив, що, незважаючи на відсутність сил у бойовиків, провокації на деяких тактичних ділянках все ж таки відбуваються. Таким чином ватажки терористів намагаються підтримувати належний рівень військової дисципліни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...