"Уволился буквально накануне": У Захарченка відмовилися від загиблого російського актора-бойовика Ісманова

Ватажки терористичної організації публічно відмовилися від свого "героя", назвавши його мирним жителем.

Терорист Еркін Ісманов. Фото: соцмережі.

3 квітня в селищі Комінтернове під Маріуполем загинув безрукий 43-річний російський актор Еркін Ісманов, який служив в лавах "армії" фейковий "ДНР". Ватажки терористичної організації публічно відмовилися від свого "героя", назвавши його мирним жителем. За даними окупантів "ДНР", Ісманов став жертвою мінометного обстрілу, передають Патріоти України.

“28 мин было выпущено по Коминтернову, в результате обстрела погиб мирный житель Эркин Махмуджанович Исманов, 1974 года рождения, проживавший по адресу: ул. Победы, 34”, — повідомив представник "міноборони ДНР" Едуард Басурін. ЗМІ назвали загиблого найманцем "ДНР", але у Олександра Захарченка намагалися спростувати цю версію, заявивши, що Ісманов не числився в рядах "республіканської армії".

Пізніше в штабі оперативного командування "Донецьк" вирішили частково визнати участь актора в бойових діях. "Уволился буквально накануне", - сказали окупанти.

Користувачі мережі рекомендували "ДНРівцям" бути більш відвертими: навіть школяр здатний знайти відео Ісманова з шевронами терористів, де він погрожував вбивати бійців АТО.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...