"Узяв авансом зарплату за шість років". Навальний підрахував, скільки коштують годинники Путіна (відео)

За словами Навального, декларація про доходи Путіна – нахабно задокументована брехня.
Навальний узявся за годинники Путіна. Фото: скріншот з відео.

Президент Росії Володимир Путін задекларував за шість років 38 млн рублів ($671 тис.) зарплати. Водночас його колекцію годинників, про яку можна робити висновок за офіційними фотографіями глави Кремля, оцінюють у 36 млн рублів. Про це повідомив російський опозиційний політик Олексій Навальний, передають Патріоти України.

У відеосюжеті у своєму акаунті на YouTube він зазначає: "Путін, мабуть, попросив авансом гроші за шість років і всі їх витратив на годинник". За словами Навального, декларація про доходи Путіна – нахабний і безпардонний документ.

Прибуток президента Росії Володимира Путіна у 2016 році, згідно з його декларацією, становить 8 млн 858 тис. рублів (приблизно $156 тис.). У мінфіні США у 2016 році стверджували, що зарплата російського президента не відповідає його реальному фінансовому статку, нажитому завдяки корупції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...