В Авдіївці дуже гаряче: росіяни пустили в ход 152-й калібр, - волонтери

Протягом ночі на промзоні кілька годин тривав бій. А вдень по наших військових працювали зі стрілецької зброї, АГСів, ДШК, СПГ.

У промзоні Авдіївки. Фото: соцмережі.

По всьому фронту дуже активно працюють ворожі снайпери. Про це повідомляє група "Повернись живим" у Фейсбуці, передають Патріоти України.

"В Авдіївці ворог обстрілює наші позиції і промзону 152 мм артснарядами. Також стріляють з мінометів різного калібру, крупнокаліберних кулеметів, гранатометів. Протягом ночі на промзоні кілька годин тривав бій. А вдень по нашим військовим працювали зі стрілецької зброї, АГСів, ДШК, СПГ. Хлопці говорять, що житловим кварталам міста з мінометів сьогодні не стріляли", - йдеться у повідомленні.

За даними волонтерів, Мар'їнку близько 4:20 ранку обстріляли з танку. Загалом, цієї ночі серйозних боїв тут не було. Але зранку по нашим армійцям тут працював міномет. "По Красногорівці з вечора гатили 82 мм мінометами і 12 мін 120 мм калібру прилетіло на наші позиції. До ранку ситуація заспокоїлась.

Вночі з 82-мм міномета та великокаліберних кулеметів обстріляли позиції в Троїцькому", - пишуть волонтери. По Майорську також ворог стріляв з 82 мм та 120 мм мінометів. Незначна стрілкотня, як говорять самі військові, була в Зайцевому. "У Старогнатівці та Новогригорівці бійці повідомляють про спокійну ніч. Але у Широкиному наших бійців обстрілювали з 82 мм мінометів та БМП", - зазначають у спільноті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...