В боях на Світлодарській дузі багато поранених українців (відео)

Однак ворога посунули на півтора кілометри вглиб і навіть тимчасово зайняли його позиції.

Бої на Світлодарській дузі. Фото: ТСН.

У боях на Світлодарській дузі зазнали поранень більше десяти українських воїнів. Ворог раптово пішов у наступ на цій ділянці фронту, але був відкинутий захисниками нашої землі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Атака розпочалася о 5:00 ранку з обстрілів. "Почала працювати артилерія з боку сепаратистів. Потім вийшла бронегрупа - декілька машин. І піхота", - розповів начальник штабу 1-ї БТРГ ДУК "Правий сектор" із позивним "Подолянин". З кращого боку показали себе два батальйони ЗСУ і один добровольчий підрозділ. Напад бойовиків було відбито.

Ворога посунули на півтора кілометри вглиб і навіть тимчасово зайняли його позиції. Однак бій досі триває. Проросійські банди застосовують важку артилерію. Військові терміново підсилюють позиції зброєю та особовим складом на цьому напрямку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...