В бою під Горлівкою поранені бійці ЗСУ

Основна активність бойовиків була зосереджена сьогодні на Донецькому напрямку.

У окупованій Горлівці. Фото: соцмережі.

З початку доби окупанти 7 разів порушили перемир’я, на що ЗСУ 6 разів відкривали вогонь у відповідь. На жаль, двох наших військових поранено. Про це повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

Донецький напрямок

Саме на цьому напрямку фіксувалась основна активність бойовиків. Так, уночі ворог з протитанкового гранатомету і кулеметів обстріляв наші позиції неподалік Зайцевого. Проте українські військові змусили противника до тиші. Саме внаслідок цього протистояння отримали поранення військові ЗСУ.

Крім того, вже вдень бойовики двічі били з піхотного озброєння по оборонцях Авдіївки. А озброєння БМП застосовували на підступах до Пісків.

Приморський напрямок

Близько опівдня окупанти обстріляли зі стрілецької зброї опорний пункт сил АТО біля Павлополя.

Луганський напрямок

Під ворожий вогонь із озброєння БМП потрапили наші позиції неподалік Трьохізбенки.

До слова, 162 українських військовослужбовців загинули в зоні проведення АТО в Донецькій і Луганській областях із початку 2017 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...