В "ДНР" заявили, що під обстріл потрапив російський генерал

Однак серйозних доказів своїх слів "республіканські" пропагандисти не навели.

Едуард Басурін. Фото: zik.ua.

Сьогодні, 6 березня, т.зв. "заступник командувача корпусом Міноборони "ДНР" Едуард Басурін зробив гучну заяву. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на donbass.ua.

За його словами, вчора о 19.15, на блокпосту в районі н.п. Ясинувата українські силовики обстріляли представників Спільного центру з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК) на чолі з генерал-майором Рустамом Мурадовим.

Били нібито з гранатомета, великокаліберних кулеметів, зенітних установок і стрілецької зброї. Загалом, від Мурадова з товаришами, які раніше неодноразово здавали позиції сил АТО (і потім ті накривалися вогнем окупантів) мокрого місця не залишилося б, якби такий обстріл (і з такого озброєння), дійсно, був.

Але тут важливо - сказати ... Звинуватити... А наводити докази - не в правилах "ДНР" та її російських господарів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...