В донецькі лікарні та морги за три дні поступили десятки поранених та вбитих російських військових, - СтопТерор

Серед убитих було 11 російських військовослужбовців та 14 місцевих бойовиків.

Терорист у морзі. Фото: donbass.ua.

За останні три дні у дві лікарні в окупованому Донецьку надійшло 25 вбитих та 18 поранених кадрових російських військових та бойовиків незаконних збройних формувань. Про це у соцмережі повідомив координатор проекту «СтопТерор» Семен Кабакаєв, передають Патріоти України.

«За інформацією інсайдерів проекту Стоп Терор, в період з 18.02 по 20.02 в Лікарню Калініна і Залізничну надійшло 25 – 200х і 18 – 300х», - пише він. Як зазначив Кабакаєв, серед убитих було 11 російських військовослужбовців та 14 місцевих бойовиків з Першої Слов’янської бригади та батальйону «Оплот».

Щодо поранених, яких доставили у донецькі лікарні, то 9 з 18 – це військові РФ, ще 9 – бойовики з підрозділів «Оплот», 1-ї бригади та батальйону «Восток». «Ряд безграмотних атак під керівництвом ЗС РФ був відбитий Збройними силами України», - додав Кабакаєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...